SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

KAMPAGNESKYDNING AF PRE FALL 21 – CUBA

Få et indblik i, hvordan kampagneskydningen af den smukke, farverige Pre Fall 21 kollektion er blevet til i den særprægede tid, som vi befinder og befandt os i.

I mere end et år har vi alle oplevet en indskrænkelse af den bevægelsesfrihed, vi før har taget for givet. Der er kastet et nyt lys over den selvfølgelighed, det for mange hidtil har været at drage ud i verden, og det har bl.a. fået Naja Munthe til at reflektere over – og værdsætte – de rejser, hun har været på:

”Som ung designer rejste jeg til Cuba og var meget betaget og tryllebundet af de utroligt smukke farvekombinationer, de mestrer, og den tilsyneladende ubesværede tilgang til livet; Langsommelighed, dans, en eksplosion af former og mønstre, tunge vinstokke over husvægge og gamle, amerikanske biler med fedtede lædersæder. Intet passer sammen, og alt passer sammen”.

 – Naja Munthe

Pre Fall 2021 kollektionen er derfor inspireret af Cuba i al sin pragt. Cuba oser af munter stemning og en legesyg, fri og tilbagelænet tilgang til livet. Folk hænger og sludrer fra vinduerne, danser på gaden, spiller musik og bader i havet, og du bliver mødt af en ejendommelig duft af cigarrøg, citrusfrugter, bilos og rom. Den tunge, varme cubanske ånd, palmerne, de solmodne frugter og farverigdommen er netop det, der skulle fanges i designprocessen, og det store signaturprint og paletten af pink, gul, blå, rosa og bordeaux farver er en afspejling heraf.

Kampagneskydningen fandt sted netop som COVID-19 for alvor tog til, og der blev derfor vendt op og ned på planer og rejsemuligheder. Skydningen, som naturligvis skulle have fundet sted på Cuba, blev flyttet til Cypern, hvor er meget lille hold af mennesker eksekverede på en enkelt dag. Det var en intens oplevelse, hvor begrænsninger skulle vendes til muligheder. At Naja eksempelvis agerede hårstylist under hele skydningen er blot et billede på, hvordan vi har tilpasset os omstændighederne ved at arbejde med et ganske lille crew.

Resultatet heraf er en række varme og autentiske kampagnebilleder, og selvom Cuba blev til Cypern, taler kollektionen for sig selv. Det er en farvemættet kollektionen, som med sine legesyge silhuetter og print leder tankerne hen på den varme, tunge og glade, cubanske stemning.

SHOP PRE FALL 21