EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE MUSE

Ordet ”muse” stammer fra græsk mytologi og refererer til gudinder for inspiration eller en person, som vedvarende inspirerer en kunstner. Som så mange andre, har vi hos MUNTHE adopteret lidt fra de kloge, gamle grækere, fordi vi i ordets definition kan drage direkte paralleller til alle jer, der bærer vores design – I er vores inspirationskilder, I er hver især en #MUNTHEMUSE.

Nok er det os, der designer og producerer MUNTHE kollektionerne, men det er i den grad jer, der vækker dem til live. Vi elsker at se, hvordan kvinder i alle aldre og størrelser viser, at en specifik style kan fortolkes på et utal af måder og udtrykke noget helt forskelligt alt efter, hvem der bærer den, og hvordan den bæres. Og vi elsker at se, hvordan den enkeltes personlighed, humør og personlige præg bliver forankret i vores tøj.

Med vores MUNTHE muses vil vi være et fællesskab, hvor mangfoldighed er et nøgleord. Der er intet facit, når det kommer til kreativitet og inspiration. Her er plads til alle, for det er netop vores forskelligheder der gør, at inspirationen og kreativiteten kan spire.

Hashtag MUNTHEMUSE og inspirér – og lad dig inspirere ❤️