The Simple Studio

I Marts 2021 lancerer MUNTHE en ny linje, som vi ved du vil elske. Vores nye lounge-kollektion er næsten klar til at blive rullet ud; The Simple Studie. En kollektion af styles, du gerne vil bo i og som er lavet i 100% økologisk bomuld

Lige nu er lounge-trenden slet ikke til at komme udenom, og heldigvis har vi allerede nu mulighed for at give dig en smagsprøve med disse 3 lækre styles – så leder du efter det ultimative hjemmeoutfit, så hop i de bløde sweatpants og kombinér dem med en hoodie eller en sweatshirts.

Behageligt tøj er ikke ensbetydende med, at vi skal gå ned på smukke outfits. Tværtimod. The Simple Studio viser, at tøjet sagtens kan være behageligt samtidig med at det ser lækkert ud. Og komfort betyder ikke kun sweatsuits og nattøj, det kan sagtens være bløde suits, en pæn skjorte eller en elegant, simpel kjole. Et fint matchende sæt kan give følelsen af at være ”put together” – og selv om det kun er et outfit som kun din skærm eller familie får æren af, så giver det altså noget ekstra på velværekontoen.

SHOP KOLLEKTIONEN

”Jeg finder altid tilbage til det enkelte, det autentiske og det sandfærdige i livet; Familie, venskaber og kærlighed. Alt det, som får mig til at føle mig godt tilpas. Jeg tror på at livet fornyes indefra og at det handler om at finde den rette balance. At have det elementære og basale på plads, og fokusere på alt det smukke, som vi omgiver os med. Tilsvarende har jeg det om morgenen, når jeg skal beslutte hvad jeg skal tage på af tøj. Hold det enkelt” – siger Naja Munthe.