EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

FALL WINTER 2021 KAMPAGNESKYDNING OG SHOW 

Fall Winter 2021 kollektionen dækker over flere forskellige tematikker, som på en og samme tid er kontrastfyldte og helhedsskabende. Det krævede en lokation for vores show og kampagneskydning, som var så rå og neutral som mulig, så kollektionen og de historier, den fortæller, for alvor kunne træde frem. Og hvad er mere råt og neutralt end en lagerhal? 

SHOP KOLLEKTIONEN

At valget af lokation faldt på en lagerhal er samtidig noget, der går hånd i hånd med vores bæredygtighedsambitioner. Vi sigter hele tiden efter at finde måder at være socialt og miljømæssigt ansvarlige på, og her var der tale om et sted, hvor der ikke var noget spild i forbindelse med hverken show eller kampagneskydning. Vi kunne rykke ind uden at lave noget om og uden at smide noget ud bagefter.

Selve inspirationen til kollektionen stammer i særdeleshed fra Naja Munthes kærlighed til skabelsen af keramik. Et personligt tema, der har resulteret i smukke, kraftfulde print, som også fungerer som en god modvægt til noget så industrielt som en lagerhal. Og netop denne modvægt er en gennemgående faktor for kollektionen og inspirationen hertil. Ældre silhuetter implementeret i moderne og sporty styles, vintage patchwork og evigt alsidig denim. En blanding af traditionelle og skræddersyede styles, som kan bæres af alle.

Særligt sidstnævnte er en faktor, som har spillet en vigtig rolle for både showet og kampagneskydningen. Begrebet ”Gender neutrality” har i den grad vundet indpas i samfundet de seneste år, og det samme gælder hos MUNTHE. Vi har til denne kollektion castet både mandlige og kvindelige modeller, og vi har i stylingen leget med det maskuline og feminine – og udvisket den skelnen, der er herimellem. Det kommer eksempelvis til udtryk i en nederdel, som er kombineret med et slips eller en typisk herreskjorte, der er tilført hvad der i klassisk forstand vil karakteriseres som feminine detaljer. Vi vil vise, at der er en crossover mellem dame- og herretøj, og at den klare afgræsning af, hvem man er på baggrund af en specifik ide om køn, udseende eller hudfarve, er ved at blive opbrudt. Det handler om, hvem vi er som personer, og det skal vi roligt kunne udtrykke 🖤

SHOP KOLLEKTIONEN