EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

DANSK KVINDESAMFUND FÅR OVERRAKT OVERSKUD FRA SALG AF STØTTE T-SHIRT

Som et led i samarbejdet med Dansk Kvindesamfund, har MUNTHE de seneste to år designet en T-shirt i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag. Dansk Kvindesamfund arbejder som Danmarks ældste kvindeorganisation for fuld ligestilling og sikring af kvinders rettigheder, kulturelt og politisk, nationalt og internationalt.

Ligestilling mellem kønnene og styrkelse af alle kvinder er en mærkesag hos MUNTHE, og Dansk Kvindesamfunds arbejde for lige muligheder og ligeværd er derfor selvsagt helt i tråd med vores virksomhedsambitioner og -visioner og noget, som vi i den grad ønsker at bakke op om. MUNTHE designede den første T-shirt til formålet i 2020, og i 2021 har vi gentaget succesen med en smuk, stærk T-shirt produceret i 100% økologisk bomuld, som kostede kr. 499, hvoraf kr. 150 gik til Dansk Kvindesamfund.

Vi er derfor glade for, at vi den 29. september 2021 kunne overrække det samlede overskud fra salget af T-shirten på kr. 52.500 til Dansk Kvindesamfund.

Designet af næste års T-shirt er allerede skudt i gang, og vi håber, at den bliver en endnu større succes, og at vi med den kan indbringe et stort bidrag til dem, der tager teten og går forrest i kampen for ligestilling, solidaritet og frie rettigheder for kvinder. Hos MUNTHE er vi stolte af fortsat at kunne samarbejde med og bakke om det vigtige stykke arbejde, som Dansk Kvindesamfund udfører hver eneste dag.