SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

KOM MED IND BAG KUNSTGALLERIET TIL MUNTHES SS24-SHOW

Sammensmeltningen mellem kunst og female empowerment kulminerede under MUNTHEs Spring Summer 2024-show, hvor bestræbelsen på at skabe en unik oplevelse blev taget til nye højder.

Showet blev denne gang afholdt i Kuglegården i indre København. Gården er omringet af næsten 300 år gamle, historiske bygninger – her inklusiv MUNTHEs hovedkontor. Catwalken blev, på gårdens græsplæne, omfavnet af Naja Munthes egen kunst i form af store bannere, som matchede kollektionens farver, og genskabte følelsen af, at træde ind i et stort udendørs kunstgalleri. Her banede det diverse modelcast sig vej gennem de smukke bannere, og fremviste kollektionen, som var det levende kunst.

En del af dette shows modelcast er den ældste Hadid-søster, Alana Hadid. Hun debuterede sin modelkarriere under Københavns modeuge, hvor hun prydede MUNTHE-catwalken af to omgange: Først iført en lang gennemsigtig perlekjole, og derefter en rå, sort kjole med huldetaljer.
.

SS24-kollektionen er designet i samarbejde med Art Monday-kunstnerne Heather J. Chontos og Aline Gaiad. Dette samarbejde resulterede i unikke items, som bringer røde og blå farver til live gennem kunstprints på feminine kjoler, bluser og nederdele, samt rå styles med et grafisk æselprint. Kollektionen byder på både vævede materialer, perler, patchwork og denim, der som helhed skaber et farverigt, elegant og kunstnerisk udtryk.

Trods risiko for regn og blæst, så sneg solstrålerne sig gennem de grå skyer, da MUNTHE-gæsterne strømmede ind i gården inden showstart. Her blev de velklædte gæster spottet i både palliet-nederdele, elegante kjoler, prints og farver – alt sammen foreviget af streetstylefotograferne

Bæredygtighed er en grundværdi hos MUNTHE, hvilket blandt andet afspejles gennem de materialer, som bliver brugt i produktionen. SS24-kollektionen er produceret af 52% mere ansvarlige materialer. Det betyder, at styles markeret med MUNTHE MORE RESPONSIBLE, er produceret af minimum 50% genanvendelige eller certificerede low impact materialer. Derudover bliver bannerne fra showet syet om til unikke MUNTHE-strandtasker, som på den måde bliver genbrugt og får et nyt liv og en længere levetid.

 SS24-kollektionen er tilgængelig fra januar 2024.