SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

SPRING SUMMER 2021 – SAILOR TAILOR

Forestil dig at være ude på det åbne hav, frisk luft, solskin og horisonten i det fjerne. Denne Spring Summer 2021 kollektion er en fortolkning af det maritime look, inspireret af alt fra de klassiske sømandsstriber, til matroskraver, til svaler og knob – til de mere glamourøse styles, som det finere borgerskab iklædte sig, når rejsen i datiden skulle foregå til søs.

SHOP SS21

Kollektionen leder tankerne tilbage til de stærke sømænd og havets storhedstid – og den lidt romantiske og sorgløse forestilling om det frie liv, hvor vejret og naturens kræfter udgjorde baggrundsscenen for tilværelsen.

Funktionalitet er i centrum sammen med de smukke prints, lækre (og bæredygtige kvaliteter), elegante detaljer - og farver, som fremstår både klare og klædelige. Udover de feminine styles er der fokus på skrædderiet. Snittene er rene og velkonstruerede – og kan mikses på kryds og tværs. Alt kan styles op og ned og dermed bruges til de fleste formål.

Denne sæson er fyldt med maritime fornemmelser. Dobbeltradet knapper på jakkerne, de klassiske sejlerstriber samt alle nuancer af et afslappet uniforms-look.

Brug de casual sailor-pants med en varm lækker strik og en smuk frakke til – og brug outfittet med underspillede detaljer som løse kraver, strikveste og et smuk tørklæde. Vælg nogle bedårende nuancer i hvid, blå, grøn for at få et klassisk sailor-udtryk. Denne kollektion er en blanding af det perfekte hjemme look/arbejdsuniform. Afslappet, men alligevel sofistikeret.

SHOP SS21