SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

JULEN 2023

Alle ordrer afgivet efter d 6. november 2023 kan frit returneres indtil d. 15. januar 2024 🎁

  • FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP PÅ ORDRER OVER KR. 499,-
  • GRATIS RETUR (PAKKELABEL FØLGER MED I KASSEN)
  • HURTIG LEVERING (DAGEN EFTER VED ORDRER LAGT FØR KL. 11.00*)
  • OPTJEN POINT PÅ ALLE ORDRER VIA KUNDEKLUBBEN: MUNTHE SOCIETY
  • JULEKALENDER TILBUD 1.-24. DECEMBER (TILMELD DIG MUNTHE NYHEDSBREV OG FØLG MED).

*Faktorer uden for vores kontrol såsom strejker, vinterlige vejrforhold osv. kan forsinke din ordre.

Udvidede returregler i julen

Vi vil gerne give dig mulighed for at købe dine julegaver i god tid og tilbyder derfor fri returret på alle ordrer afgivet på eller efter d 6. november 2023 helt indtil 15. januar 2023. Der følger en forudbetalt returlabel med i alle ordrer inden for Danmarks grænser.

Ønsker du, eller modtageren, at bytte en vare til en anden størrelse, farve eller en helt anden anden vare, bedes du returnere din vare til os for at få pengene retur og så foretage et nyt køb på www.munthe.com.

Vi ombytter ikke varer, men tilbagebetaler pengene til det ved ordren anvendte betalingskort, så du på www.munthe.com kan bestille den ønskede vare i den rette størrelse, farve eller style til den glade julegave modtager. Vi sender selvfølgelig den nye ordre afsted så hurtigt som muligt! 


Frist for levering inden jul

Det er altid en god idé at bestille sine julegaver i god tid. På grund af det ekstra pres der er på fragtfirmaerne og pakkeshops i julen, som desværre kan betyde forsinkelser, opfordrer vi dig til at følge de anbefalede frister for bestilling og levering inden jul.


Danmark: 
Bestil senest 20. december inden kl. 11.00 for levering inden juleaften. 


EU: 
Bestil senest d. 15. december inden kl. 11.00 for levering inden juleaften.


Resten af verden:
Bestil senest d. 2. december inden kl. 11.00 for levering inden juleaften.


Vær opmærksom på, at ovenstående datoer er vejledende og er de anbefalede sidste afsendelsesdage fra GLS. Faktorer uden for vores kontrol såsom strejker, vinterlige vejrforhold osv. kan forsinke din ordre.

Gavekort

Er du lidt sent ude, eller måske bare i tvivl om hvad du skal købe, så er et gavekort til webshoppen altid en rigtig god gaveidé.

Vores gavekort bliver sendt direkte til din indbakke (ikke modtagerens) umiddelbart efter at det er betalt. Der er således ingen leveringstid på gavekort.

Hvis du vil købe flere gavekort, skal du blot tilføje dem enkeltvis til din kurv. For hvert gavekort du køber, vil du modtage en unik e-mail som nemt kan videresendes til modtageren. Gavekort til munthe.com er gyldige i tre år.


Generelle bemærkninger

Returner online
Returneringer bedes sendes til webshoppen med den medfølgende gratis retur-label. Label klistres på pakken og afleveres derefter i din nærmeste GLS Pakkeshop. Hvis du ikke har returlabelen til din pakke/gave kan vi sende den til dig på e-mail. Kontakt da shop@munthe.com og oplys meget gerne ordrenummer eller e-mailadresse på køber. Husk at vi altid tilbagebetaler pengene til det kort der er anvendt til købet. 

Returner i butik
Det er også muligt at returnere varer købt på webshoppen i vores fysiske butik i København. 

Læs vores generelle Returregler.

Læs mere om Levering.