SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

GLORIOUS NIGHT

Det var en strålende vinternat, luften var høj og klar og de utallige stjerner funklede…

Den mørkere sæson kommer hurtigt. Dagene er korte og intense og aftendæmringen rammer tidligt. Sådan er det hvert år på denne tid – også i år. Men meget andet er anderledes. For hvordan kommer de kommende måneder, hvor de fleste mødes, hygger og fester lidt mere, til at tage sig ud i den nye virkelighed? Vi skal passe på hinanden – og os selv – og derfor skal vi alle sammen gøre os tanker om, hvordan vi kan gøre det anderledes.

I stedet for at blive nedslåede over situationen skal vi forsøge at få det bedste ud af den. Den idylliske tid på året kan ingen tage fra os.

SHOP GLORIOUS NIGHT

Det køligere vejr - og aftener, som rammer tidligt - er en oplagt mulighed for at klæde sig lidt mere elegant. Uanset om du er mest til kjoler – eller kun går i bukser og toppe – så er der i denne kollektion masser af alternativer for et mere bæredygtigt og smukt look, som du vil elske nu – og fremadrettet.

Én farve dominerer kollektionen og det er sort. Farven, som har en fremtrædende plads hos mange, er tidløs og evigt elegant. Gå all in med en af de sorte kjoler eller brug farven som en diskret baggrund for de smukke prints, som er at finde på de klassiske T-shirts i 100% økologisk bomuld.

Delikate toppe med feminine smock detaljer og florlette tunika-skjorter i bløde silhuetter med toner af guld og amber. Et fantastisk jakkesæt, der trods sit maskuline udtryk i den grad er feminint med en spinkel sølvtråd vævet ind i stoffet. Ankellange skindbukser med elastik i taljen og forneden, som føles lige så bløde og behagelige som sweatpants - og en lun strik, som giver et fint modspil til det sorte læder.

GLORIUS NIGHT er en kollektion med rene linjer og brugbare styles. Tøjet er ikke alene fremstillet af mere bæredygtige materialer, men også med mere bevidste valg om, at det skal være anvendeligt i lang tid frem. 

SHOP GLORIOUS NIGHT