SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE ART MONDAY: Karoline Dall

DIT NAVN: KAROLINE DALL
DIT HJEMLAND/BY: KØBENHAVN - DENMARK
DIN KUNSTFORM: ABSTRACT
IG: @karodall

KAN DU FORKLARE NÆRMERE, HVORDAN DET AT VÆRE KVINDE HAR PÅVIRKET DIN KARRIERE?

Til daglig lever jeg som influencer, hvor mit primære område altid har været mode. Jeg mener, at det at være kvinde, har i min karriere været en positiv ting og det gør jeg fordi: Til daglig hjælper jeg piger og kvinder på Instagram med deres garderober samt tips og tricks til styling. I min tid som influencer, har jeg brugt enormt meget tid på at forstå mine følgere (hvor 92% af dem er kvinder) og sætte mig ind i deres behov i forhold til styling. Da jeg selv er kvinde, genkender jeg og oplever mange af de samme dilemmaer, som mange af de kvinder, der henvender sig til mig har. Det gør, at jeg kan relatere til dem, sætte mig i deres sted og guide på bedst mulig måde.

HVILKEN ANDEN (KVINDELIG) KUNSTNER INSPIRERER DIG OG HVORFOR?

For mig kan en kunstner være mange forskellige ting og jeg er meget inspireret af min gode veninde Laura Schrøder og hendes firma PROJEKT CPH. Hendes evne til at kunne formidle kreative idéer, tænke ud af boksen og få det hele til at spille visuelt sammen, beundrer jeg meget. Jeg bruger også Laura til at sparre med i mit eget, da hun er god til at se muligheder og finde på anderledes idéer.

HVAD HAR VÆRET DET MEST UDFORDRENDE VED AT VÆRE KVINDELIG KUNSTNER?

Det mest udfordrende har nok været, at jeg er ret feminin og jeg elsker at bruge mange feminine farver i mine malerier, som afskrækker de fleste mænd. Jeg oplever i hvert fald ofte, at kvinderne er helt vilde med de mange farver, men hvor deres mænd som regel synes, at der er for lidt for meget pink. Jeg får en del forespørgsler på bestemte farver, men når jeg maler skal det komme fra hjertet og ikke fra bestillinger. Jeg maler altid efter min mavefornemmelse og intuition og har rigtig svært ved at skulle holde mig indenfor nogle bestemte rammer.

HVAD KUNNE DU TÆNKE DIG, AT FOLK BEMÆRKER VED DINE VÆRKER?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at folk lagde mærke til alle de små detaljer. Ved første øjekast, er det ikke altid til at se, men når du giver dig tid til at nærstudere mine malerier, kan du finde mange små detaljer. Jeg bruger en del tid på hvert maleri, da jeg elsker mange lag og hvordan mange lag kan skabe dybde i et maleri. Derudover håber jeg selvfølgelig, at folk bliver glade af mine malerier og af de mange farver. Det er i hvert fald sådan, jeg har det i mens jeg maler!

Hver mandag bringer vi et nyt interview med en kvindelig kunstner.

Følg med i MUNTHE ART MONDAY HER.