SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

KOM HELT TÆT PÅ MUNTHES SS23-SHOW

Med afsæt i den abstrakte kunstbevægelse ”Suprematism”, danner smuk og farverig kunst fundament for vores kommende SPRING SUMMER 23 kollektion, der fik sin debut i et fantastisk modeshow afholdt på Sydhavn Genbrugscenter under Copenhagen Fashion Week her i august.

Sydhavnens Genbrugscenter er ikke en helt almindelig genbrugsstation. Her bliver endnu flere af byens ressourcer genanvendt og genbrugt – og som noget helt særligt tilbyder de også et vælg af målrettede aktiviteter, som understøtter hele genbrugsideologien.

Grundet Covid19 er det første gang i 2 ½ år, at MUNTHE deltager i den københavnske modeuge med et fysisk modeshow - hvilket også gjorde netop SS23 til noget helt særligt.

Bæredygtighed er et prioriteret indsatsområde hos os og det er supervigtigt, at det er tydeligt i alt, hvad vi foretager os. Når vi holder et show, skal alle remedier, dekorationer og interiør kunne bruges igen – og/eller i forvejen være brugt. De lidt specielle omgivelser og det spændende miljø på Sydhavns Genbrugsstation fungerede derfor perfekt som kullise.

Modeshowet foregik på rå asfalt i lange, varme solstråler. Modellernes gang blev omkredset af genbrug, gæster og grønne containere. Showet stod i uendelighedens tegn - bogstavelig talt. Genbrugscentrets plads, som i dette tilfælde udgjorde catwalken, er nemlig formet som det uendelige tegn (8-tallet der ligger ned) og forklarer og visualiserer den bæredygtige agenda; Towards No Waste.

På hvert sæde og til alle siddende gæster, var der lagt en pose med blomsterfrø. Frø, som på alle steder kan sås til vilde blomster og bidrage til biernes og sommerfuglenes økosystemer. Posen med frø var lavet af det smukkeste, overskydende stof fra SS23 kollektionen og navneskiltene af bionedbrydeligt cellulosepapir.

Se hele showet her:

Kollektionen trækker sine kunstneriske noter fra værker af den ukrainske kunstner Kazimir Malevich. Geometriske former, linjer og en partikulær måde at placere skyggerne på, danner rammer for kunstnerens værker og har været hovedinspirationen i SS23 kollektionen.

Farveuniverset spænder over en dyb smaragdgrøn, klar kornblomst, klassisk camel – og et pust af lyslevende orange. Inspireret af alle markens farver; ukrudtsblomster, skovjordbær og blade, der varierer fra mørke til lysere, grønne toner.

Som en central del af MUNTHEs CSR-strategi er begrebet Social Ansvarlighed. I hver eneste kollektion henvender vi os til alle former for typer, størrelser og aldre – og for netop at understøtte dette var en del af de modeller, som gik showet, streetcastet. Diversiteten i form af et alsidigt cast understøttede det dynamiske udtryk på catwalken. 

Resultatet blev et agilt og fantastisk show – og med modelgang på alle fronter. Helt op til seks modeller cirkulerede imellem hinanden på én og samme tid. Catwalken blev afsluttet af den internationale topmodel og diversitetsforkæmper Josephine Skriver, der samlede flokken på hele seksogtredive kvinder, der ikke kun lod sig selv gratulere, men også gav bifald for hinanden - og løftede female empowerment til helt nye højder.