SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE ART MONDAY: EMILY JACKSON

Instagram: @wolffiainc
Hjemmeside: wolffiainc.co.uk

Introducer dig selv og fortæl os om, hvad du laver

Mit navn er Emily Jackson og mit kunstnernavn er Wolffia Inc. Jeg havde en lang karriere som hår og makeup artist, det var en kærlighedsaffære med materialer og lærreder af en anden art. Jeg havde en pause, da jeg fik børn, og derefter var jeg så ivrig for at komme tilbage til der, hvor min kreative rejse gennem livet virkelig startede. Da begyndte jeg at lave kunst igen. Mine kompositioner har dristige udtryksfulde farver, kolliderende mønstre og varierede teksturer.

Kan du forklare mere om, hvordan det at være kvinde har påvirket din karriere?

Som kvinde, men også som mor har jeg valgt et belejligt tidspunkt at fokusere på mig selv og mine egne sysler igen på et tidspunkt, som der føltes rigtigt for min familiedynamik. Babydagene er fuldstændig absorberende og skal virkelig nydes. Før eller senere er dine børns opmærksomhed, og også deres udviklingsmæssige bedste interesse, ikke udelukkende omhandlende dig længere. Da mine to små børn begyndte deres dage i børnehaven, begyndte jeg mere seriøst at vende mit fokus til, hvad jeg ønskede at lave af kreativitet igen.

At have mine egne interesser og karriere, har ud fra min egen erfaring bestemt været en væsentlig del, af at anerkende mig selv igen, som en kvinde der bevæger sig gennem moderskabets stadier. Du gennemgår et stort antal ændringer, og det er meget subtilt. Når du er klar, vil du mærke det og pludselig vil noget af dig, som du har puttet væk begynde at komme frem igen.

Jeg er en spirende kunstner og begynder nye relationer med gallerier og kunstsamlere. Det har været en spændende tid indtil videre, og jeg har arbejdet med nogle fantastiske mennesker.

Kan du nævne nogle andre kvindelige (kunstner), der inspirerer dig og forklare, hvorfor de gør det?

Så mange at nævne! Becky Blair, Alma Goering - Jeg elsker begge disse kunstnere for deres brug af farver. Kyveli Zoi, jeg ejer en af hendes værker, og jeg elsker det. Samt Eva Magill Oliver. Jeg køber en hel del kunstværker. Det er for mig også vigtigt. Hvis du kan, bør du støtte kunstnere og købe deres arbejde. Det holder verden i gang.

En vigtig kvindelig figur i kunstverdenen for mig personligt er Adele Smejkal - hun ejer Artistellar, som var det første galleri, som tog mig ind. Hun ved en ting eller to om at støtte kvindelige kunstnere. Tjek dem ud.

Hvad har været det mest udfordrende aspekt ved at være en kvindelig kunstner?

Jeg tror, der er en bevidsthed på tværs af alle kreative industrier, at mænd finder deres vej til toppen mere fremtrædende end kvinder. Men jeg tror at mange ting er ved at vende udviklingen på dette især inden for de seneste to år. Jeg ser en masse online shows/gruppe shows osv., der alle er kvindelige kunstnere. Gallerier der kun arbejder med kvindelige kunstnere for at hæve deres profiler. Jeg tror at spillereglerne overtid vil tages til et højere niveau. Kvindelige kunstnere er også meget støttende for andre kvinder, er min erfaring. Jeg har også nogle fremragende mandlige kunstner venner online, der støtter mig og som har været medvirkende til min udvikling. Alex Giles er en af dem.

Hvad kunne du tænke dig, at folk bemærker ved dine værker?

Mit arbejde er et udtryk for glæde. Jeg taler konsekvent med købere, der siger "vi vil have noget der skaber glæde for dette rum", så budskabet kommer bestemt frem til de rigtige mennesker. Folk er tiltrukket af kunst og den respektive skaber af så mange forskellige grunde. Alt hvad jeg ønsker at gøre, er at bringe lys og glæde ind i rum til at løfte og puste nyt liv i dem. Jeg inkluderer altid en masse tekstur og variation indenfor kompositionerne. Noget af det er kun synligt tæt på, så der er meget mere at tage ind end blot det første glimt.

Hver mandag bringer vi et nyt interview med en kvindelig kunstner.

Følg MUNTHE ART MONDAY her