SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE ART MONDAY: Ali Hunter

Navn: Ali Hunter
Website: www.etsy.com/uk/shop/alihillustration
Instagram: @alihunter__

Introducer dig selv og hvad du laver.

Jeg er en britisk kunstner/illustrator og jeg bor i Lincoln, Lincolnshire. Jeg tegner og maler det, som visuelt inspirerer mig. Min nuværende inspiration kommer fra bolig interiør og indretning. Hovedparten af mit nyeste arbejde, har været fokuseret på at male værelser i folks hjem. Jeg arbejder også på en række kvindelige portrætmalerier som kombinerer mode, kæledyr og interiør. Jeg kan godt lide at genskabe et billede der tilbyder mange indviklede detaljer.

Hvilken anden kvinde (kunstner), inspirerer dig og hvorfor?

Der er mange kvindelige kunstnere, som inspirerer og motiverer mig. Jeg elsker Molley Mays værker. Hendes tegninger er lette og legende. Jeg opdagede Beth Rodways indviklede interiør- og figurtegninger sidste år, og jeg blev forelsket. Hendes brug af kun én farve er så elegant og moden. For nylig har jeg elsket, at følge Bertille de Lestrades klassiske interiørværker.

Hvordan har det, at være kvinde påvirket din karriere?

Jeg fundet det brede samfund, af kvindelige kunstnere meget støttende. Den kvindelige kunstner pol er meget forskelligartet og levende, både lokalt og online. Lokale kvindelige kunstnere har gjort mig opmærksom på muligheder, mens jeg online har været i stand til, at få uvurderlig og konstruktiv feedback. Jeg synes at det er vigtigt, for kvindelige kunstnere at holde sammen!

Hvad har været det mest udfordrende aspekt ved at være kvindelig kunstner?

Som værende en neuroatypisk kvindelig kunstner, har jeg fundet det udfordrende at promovere mig selv. Det forventes at kunstnere blotter sig selv og henvender sig til folk med tillid, hvilket er noget som jeg har fundet vanskeligt. Men jeg er begyndt at finde mit sted samt føle mig mere hjemme i den kvindelige kunstverden. Jeg er taknemmelig, for at have opdaget mange kvindelige kunstnere på de sociale medier. De har inspireret mig til at finde min egen æstetik og stemme samt udvikle min personlige praksis. Jeg er blevet mere ærlig og selvsikker, hvilket forhåbentlig skinner igennem i mine kunstværker.

Hvis du kunne eje et kunstværk, hvad ville det være, og hvorfor?

’Dance in the City‘ af Pierre Auguste Renoir. Ethvert af Renoirs malerier for at være ærlig.

Hver mandag bringer vi et nyt interview med en kvindelig kunstner.

Følg med i MUNTHE ART MONDAY HER.