The Simple Studio

M

UNTHE har lanceret en ny, fantastisk og superbehagelig kollektion, som vi ved at du vil elske. Det er vores helt nye lounge-kollektion; The Simple Studio. En kollektion af styles, du gerne vil bo i, som er lavet i 100% økologisk bomuld – og som din krop vil takke dig for. Bæredygtighed er nemlig ikke ensbetydende med, at vi skal gå ned på smukke outfits. Tværtimod.

Uanset om du foretrækker et sporty look eller er mere til et feminint udtryk, så er The Simple Studio – med sit udvalg af både smukke kjoler, nederdele og loungewear – akkurat det du behøver, for både at føle dig afslappet og uden at gå på kompromis med din sædvanlige udstråling.

Tænk i tidløse snit, smukke og afdæmpede toner og tilsæt en masse sporty referencer, som modstykke til det klassiske. Et joggingsæt behøver nemlig hverken være forvasket, sjusket eller oversize. Vælg de klassiske cigaretbukser, sæt en lyseblå skjorte til og smid en gråmeleret sweatshirt rundt om livet – så ser du skarp ud uanset om du er hjemme eller ude.

The Simple Studio består lige nu af cirka 30 nøje valgte styles, der spænder fra sprøde skjorter til bløde sweatshirts, behagelige enkle kjoler og en regnfrakke. Og særligt kollektionens enkelte diversitet gør det muligt at mixe og matche de forskellige styles på kryds og tværs i et væld af kombinationer, så alle items kan holdes aktuelle i garderoben mange år fremover.

”I mit liv går jeg altid tilbage til de mest enkle autentiske og sandfærdige ting; Kærlighed, venskaber og fred. Alt der får mig til at føle mig godt tilpas. At finde den rette balance, gå tilbage til det grundlæggende, både i livet og med de ting, som jeg omgiver mig med. Tilsvarende hvordan jeg beslutter, hvad jeg skal bære om morgenen. Hold det enkelt” – Naja Munthe.

SHOP THE SIMPLE STUDIO