EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

HIGH SUMMER 22 - KAMPAGNESKYDNING

Kampagnen til den nye High Summer kollektion, PAPER FLOWER, er fotograferet på skønne Ibiza.

Målet med High Summer 22 kollektionen var at skabe en kollektion, der appellerer til det behov de fleste af os har; Nemlig at eje en sommergarderobe, der både egner sig til en halvkold dansk sommerdag – og som samtidig er både fin, bekvem og praktisk at have med i kufferten til ferien sydpå.

Det sanselige Ibiza danner rammen om High Summer kampagnen, skudt at den danske modefotograf Christian Friis og med den kinesiske/spanske model Xintong, som har base i Barcelona. Den afdækker en afslappet tilgang til elegance i en chill atmosfære blandet med de smukke og feminine styles.

”Når vi skyder kampagner, vil jeg altid gerne lege med alt, der er hjertet i MUNTHE’s verden – og altid gerne på en international og inkluderende måde.
At kollektionen er skudt på Ibiza, er ingen tilfældighed. Jeg er kommet på øen i mere end 25 år og elsker den natur, vegetation og vibe, som Ibiza er fyldt af.
The Giri Residence, som ligger i den lille nordlige by Sant Joan de Labritja, er det fineste lille boutiquehotel. Det er designet, skabt, ejet og drevet af Rosa, som er en dansk pige og én af mine gode bekendte. Hotellet - og området omkring det - har en fantastisk laid-back atmosfære og er et fantastisk sted at besøge – både med de visuelle, kulturelle og spirituelle briller på.

På The Giri er du omgivet af gamle oliventræer, grønne marker, en køkkenhave med frugt og grøntsager – og at forene MUNTHE’s High Summer 22 kollektion, med dens smukke støvede grønne, lidt forvaskede hvide og rosa farver - med den type natur og de omgivelser, føltes helt rigtigt” – Naja Munthe

SHOP HIGH SUMMER 22