EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

NAJA MUNTHE OG MØDREHJÆLPEN

NAJA MUNTHE SOLGTE  UD AF SIN PRIVATE GARDEROBE, OG HELE BELØBET GÅR UBESKÅRET TIL MØDREHJÆLPEN

Tilbage i juni 2020 afholdte MUNTHE som sædvanligvis et kollektionssalg, hvilket under normale omstændigheder udøves to gange årligt i både Århus og København.
Grundet Covid19 og nødvendigheden i en skærpet opmærksomhed på distance og hygiejne blev det denne gang kun afholdt i København.

MUNTHE er et skønt eksempel på at forretning, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed sagtens kan gå hånd i hånd ved at have en ansvarlig holdning og omsorg til samfundet.
MUNTHE har altid forsøgt at tage et medansvar og vægte, at der blev solgt tøj til fordel for velgørenhed - blandt andet til bekæmpelse af brystkræft, PLAN, Røde Kors, kræft hos børn, Dansk Kvindesamfund, Mødrehjælpen m. fl.

Denne gang blev der indsamlet kr. 13.550 til Mødrehjælpen.


”For mig er det vigtigt at vise, at mode-industrien sagtens kan forenes med social ansvarlighed, bæredygtighed, en skarp forretningstilgang, en kreativ platform samt et ønske om at bidrage til - og gøre en forskel for - samfundet.
Det handler om at drive forretning på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi. MUNTHE har i 26 år været med til at markere Danmark som en design-nation og vi har også altid følt en forpligtigelse til at støtte op om hjælpearbejde.
Mødrehjælpen arbejder for øget offentlig og politisk forståelse for gravide og børnefamiliers vilkår - herunder fattigdom, et sundt civilt samfund, vold, fattige børn og sociale indsatser. For mig giver det så god mening, at støtte op omkring dette”

-
Naja Munthe.