SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE SKJORTEJAKKE

Uanset hvilket type du er og hvad du sværger til i fashion-verdenen, så er MUNTHEs skjortejakke (ell. shirt-jacket), som kommer i en ny udgave til hver kollektion, altid en fuldtræffer.

Her går god smag nemlig hånd i hånd med lækre materialer, smukke mønstre og en trend-løs tilgang til sæsonerne.

MUNTHEs skjortejakke kan bruges hele året og til langt de fleste anledninger. Jakken har selvfølgelig en stærk MUNTHE DNA. Den er klassisk og tro mod sit æstetiske udtryk, men vi skaber også koblinger, der får jakken til at føles relevant med den kollektion og den årstid, den designes til. 

Vores mål er, at skjortejakken er super anvendelig, og at den kan bruges i lang, lang tid. Den er tidløs, og samtidig ganske alsidig og så kan den styles på mange forskellige måder.

Shirt-jakken er designet til at blive brugt fra morgen til aften og er perfekt at blande med mere dressy beklædningsgenstande såsom en god top eller jeans - og under en frakke, når det er køligt. Den giver den ultimative følelse af luksus fordi den både er behagelig og smuk, uanset om du går tur med hunden, sidder på hjemmekontoret eller bare slapper af derhjemme. 

SHOP SKJORTEJAKKER

Jakken er feteret af vores kunder og er ved at blive en del af MUNTHEs identitet. Og vi elsker at se, at den også sæson efter sæson er et hit hos verdenskendte skuespillerinder som Jennifer Lopez og Phoebe Dynevor fra Bridgerton til Gigi Hadid og Josephine Skriver – og til de største influencers verden over. 

SHOP SKJORTEJAKKER