SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE er nomineret til ELLE Style Awards 2020 - som Årets Brand

For andet år i træk er MUNTHE nomineret til Årets Brand.

Award’en gives til: Et modebrand, der har kommerciel succes og plus på bundlinjen – som jo er det klareste belæg for, at kunderne ønsker at sikre brandets eksistens.
Brandet skal have gjort sig særligt bemærket i 2019 ved et genkendeligt univers, iøjefaldende kampagner, troværdige ambassadører – samt et smukt og kontinuerligt udvalg af produkter, som tydeligt udspringer af brandets design DNA. Det er en kæmpe præstation at skabe et brand, som alle kender, gerne vil have fingrene i og ved hvad står for. Der bliver kigget på de brands, som man ikke har kunne undgå at støde på; både i form af kollektionerne, strategi, efterspørgsel, eksponering m.m.
… Kilde ELLE

”Det er en kæmpe ære at blive nomineret i kategorien Årets Brand til ELLE Style Awards.
Med 26 år i branchen har det altid været et af mine mål, at undgå at blive uinteressant og derimod altid være i en dynamisk proces. MUNTHE er jo et hold af dygtige ansatte, som dagligt knokler for at være dér, hvor vi er med brandet – både i forhold til de tiltag, der har åbnet for nye internationale markeder og samtidig med fokus på at konsolidere den position, som MUNTE allerede har.
Kategorien har gennem alle årene indeholdt nogle af de mest markante, stabile og innovative brands, der alle har ydet en særlig indsats for dansk mode, så det er i sig selv en anerkendelse at være nomineret” – siger Naja Munthe.

På grund af Covid19 og forsamlingsforbuddet er den fysiske udgave af Elle Style Awards 2020 aflyst, men priserne bliver stadig uddelt. I december-udgaven af Elle vil vinderne blive afsløret – og vi krydser fingre …