SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)
Munthe-Feed-1.JPG__PID:29916e09-2ff3-4f81-b90f-c91829b605b0

INTERVIEW MED JACQUELINE ZELWIS

Kom med når vi spørger den tyske content creator og freelance model, Jacqueline Zelwis om alt fra hendes stil inspiration, til hendes ynglingsstyles fra MUNTHEs Pre Spring 24 kollektion.

Jacqueline er født og opvokset i Berlin og har skabt indhold til diverse sociale medier siden 2011. Hendes simple æstetik er det der skiller hende ud i en ellers mættet digital verden.


Hvordan vil du beskrive din stil? Er der noget, der altid giver dig selvtillid, når du har det på?


Jeg elsker alt hvad der er oversized og komfortabelt. Jo større, jo bedre. Det er den slags tøj jeg føler mig mest komfortabel og selvsikker i. Hvis jeg ikke ved hvad jeg skal have på, rækker jeg altid ud efter et oversized blazersæt med en masse accessories.

Munthe-Feed-4.JPG__PID:092ff3df-8179-4fc9-9829-b605b0c7a9d6


Hvordan er du endt i Berlin? Hvad bragte dig hertil?


Jeg er faktisk født og opvokset i Berlin. Jeg har aldrig haft behov for at flytte væk, da både min og min mands familie bor her. Derudover er Berlin en by der har meget at byde på med en masse diversitet. Den eneste ting Berlin mangler er havet og måske også lidt varmere vejr 😉


Hvad er dit yndlings sted i Berlin?


Mit yndlingssted er min lejlighed haha. Jeg elsker mit hjem og atmosfæren. Jeg elsker dog også at bruge tid udendørs. Om sommeren tager jeg ofte til søen Schlachtensee, som ligger tæt på det område, hvor jeg er vokset op. Derudover elsker jeg også bare at sidde på en hyggelig cafe. Nogle af mine ynglingscafeer er Daluma, Goodies og Zeit für Brot.

Munthe-Feed-2.JPG__PID:916e092f-f3df-4179-8fc9-1829b605b0c7


Hvordan ser du din stil i forhold til dine omgivelser? Inspirerer de dig på en særlig måde?


Mine omgivelser inspirerer min stil rigtig meget. Jeg prøver altid at være tro mod min stil, men den varierer også lidt i forhold til, hvor i verden jeg befinder mig. Når jeg er i Berlin har den mere kant, men hvis jeg f.eks. er i Paris er den lidt mere fin. Når jeg derudover befinder mig på Bali er min stil meget mere afslappet. Der bliver jeg ofte fristet til at gå i feminine farver og silhuetter.

Munthe-Feed-3.JPG__PID:6e092ff3-df81-490f-8918-29b605b0c7a9


Hvad er din yndlingsstyle fra den nuværende MUNTHE-kollektion?


Jeg elsker virkelig hele kollektionen, men hvis jeg skulle vælge en style, ville det være LARCH cargo bukserne. Jeg elsker den type bukser for tiden og dem fra MUNTHE’s Pre Spring 24 kollektion er mega fede. De er tilpas baggy, og man kan style dem på mange forskellige måder.