EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

KOM MED INDENFOR TIL MUNTHES FALL WINTER 2024-SHOW

Frynser, similisten, løbende heste, ranch-toner, leopardprint og et modelcast med velkendte ansigter: Velkommen til MUNTHEs Fall Winter 2024-show!

Denne sæsons show blev afholdt i Bella Arena i København, hvor der var plads nok til, at showet kunne udfolde sig med kæmpe skærme, elegant lys og en genklang af ranch-toner. De fire skærme var samlet som en stor kube, der afspillede fortryllende og næsten euforiske videoer med løbende heste og forskellige landskaber.

Gennem dette moderne og nytænkende setup banede modelcastet sig vej i looks, som uden besvær matchede det visuelle på de fire skærme. Klassiske pieces som denim og strik var prydet med glimtende similisten og flotte mønstre. Kollektionen bød ligeledes på frynser i ægte ranch-stil, leopardprint og højdetaljerede sko.

Denne sæson har MUNTHE samarbejdet med Art Monday-kunstneren Ju Mu, som bor og arbejder i Berlin som freelance kunstner. Hendes kunst er hovedsageligt inspireret af shamanisme og dets forbindelse mellem mennesker, natur og den spirituelle verden. Samarbejdet er kommet til udtryk gennem farverige lyserøde og sorte kunstmalerier, som er blevet omdannet til grafiske silkeprints.

1.jpg__PID:15ef9a6d-805e-4cbe-9220-45b9f5b867c2

Hos MUNTHE forsøger vi altid at have et modelcast med en høj grad af diversitet, som afspejler alle former og typer af kvinder. Vi har derfor altid en kombination af nye, talentfulde modeller sammen med mere velkendte modeller fra tidligere sæsoner. For eksempel prydede den ældste Hadid-søster, Alana Hadid, igen vores catwalk denne sæson, og det samme gjorde norske Tina Haagensen, som ramte MUNTHEs catwalk for fjerde gang.

Også uden for catwalken var der imponerende personligheder og interessante looks. Her var MUNTHE-gæsterne særligt beklædt i patchwork denim, funklende perler og varme veste, da de blev spottet af alverdens dygtige street style fotografer.

3.jpg__PID:8e99d178-141a-45e0-825d-7cc14d37e2dd