SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

AT SKABE ET SOMMERHJEM

Naja Munthe har tegnet, designet og skabt sit drømmehjem – eller rettere; sit drømmesommerhus – som i denne måned optræder på smukkeste vis i Livsstilsmagasinet RUM.

Du kan ikke være kreativ uden at være i flow.

Jeg tror at de fleste designere, arkitekter, kunstnere og videnskabsmænd er drevet af nysgerrighed. Jeg bruger min nysgerrighed som brændstof – og jeg forsøger altid at være open-mindet for nye indtryk.

Når jeg designer kollektioner har jeg helt automatisk indhentet inspiration fra alle mulige platforme. Det kan være rejser, samtaler, kunst, arkitektur, natur og alt muligt andet, som jeg på en eller anden måde bliver fascineret af.

Det fungerer på samme måde med min bolig og indretning. Egentlig var det slet ikke planen, at jeg skulle have et nyt sommerhus. Jeg havde solgt mit tidligere hus, men så faldt jeg over dette hus tæt på skoven og midt på den skønneste naturgrund. Jeg kunne se alle mulighederne og slog til med det samme. Ret hurtigt besluttede jeg mig for, at starte forfra og nærmest tegne et helt nyt hus – fremfor at istandsætte det gamle, siger Naja Munthe.

Huset er ikke tegnet med én bestemt arkitektonisk stil, men ud fra forskellige komponenter. Alle facaderne er beklædt med cedertræ og taget med en form for naturligt græs. Som en polaritet til det meget naturlige, er alle gulve i støbt beton og der er indsat en sortmalet ståltrappe. Ovenlysvinduer skaber masser af lys og der er leget med dimensionerne. Rummene og terrasserne er store. Der er højt til loftet, plads til kreativitet og til hele familien.

Styling: Maja Regild Interiors. Foto: Christoffer Regild.
Læs artiklen og se alle de fantastiske billeder i Livsstilsmagasinet RUM