SOMMER SALE! Spar op til 60% på dine favoritter. Shop her >>
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

Copenhagen Fashion Week SS21

En af de største begivenheder i den danske modebranche er Copenhagen Fashion Week, som afholdes 2 gange årligt – i august og februar.
Normalt ville over 20.000 gæster, journalister, influencere, indkøbere og andre branchefolk tage del i alle de forskellige arrangementer, som foregår over 5 dage. Men ligesom alle andre store begivenheder er også modeugen påvirket af coronakrisen.

Selvom der var givet et lille grønt lys til catwalken, blev det på ingen måde den fest og det show, som gæsterne er vant til.

Til gengæld var der blæst op for det digitale – også hos MUNTHE. På grund af forsamlingsforbuddet og restriktioner, der skulle efterleves, så besluttede vi allerede i maj, at vi ikke som normalt ville afholde et show – men i stedet digitalisere vores præsentation.

Under Copenhagen Fashion Week er det normalt over halvdelen af gæsterne, som kommer fra udlandet. Men grundet Covid19 var stort set alle udenlandske købere forhindret i at komme. Og netop derfor ville vi lave en digital præsentation som understøtter SS21 kollektionen bedst muligt. Vi fik derfor produceret en film, hvor modellerne i stedet for en catwalk, går på et løbebånd.

Denne fremvisning blev vist på Copenhagen Fashion Weeks site – og vi havde forinden inviteret alle vore samarbejdspartnere til at se med. Lige efter fremvisningen blev Naja live interviewet til det berømte fashion site www.whowhatwear.com. Men modeugen startede faktisk allerede for Najas vedkommende fra morgenstunden, hvor vi havde besøg af TV2 Finans. Naja var på direkte i TV2 News, i et interview som omhandlede den noget anderledes version af modeugen og hendes vurdering af, hvad det betød for branchen. Dagene efter bød også på direkte interviews til både P1 og P4 omkring selvsamme emne.

”Det har på alle måder været en erfaringsrig og udviklende proces at skulle tænke udelukkende digitalt-kreativt. MUNTHE er i forvejen en digitalt funderet forretning, men det er klart, at når et fysisk show – som jo virkelig er baseret på en kreativ, materiel optræden - skal transformeres til en 100% digital performance og samtidig være lige så nærværende og interessant som et ”rigtigt” show, så kræver det nyskabende idéer. Heldigvis har reaktionen på både SS21 kollektionen og den digitale fremvisning været overvældende” – siger Naja Munthe

Udover den brede danske dækning, så har der været features omkring MUNTHE’s SS21 kollektion i alt fra Voque til Harrods og på de store influencers.

Referencer:

Vogue

Harrods