SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE ART MONDAY: LINNEY WARREN

Instagram: @linney.warren
Website: www.linneywarren.com

Introducer dig selv og fortæl os om, hvad du laver

Hej! Mit navn er Linney, og jeg har været kunstner lige så længe jeg kan huske! I disse dage bor jeg i Los Angeles, er chefdesigner for Rails og er kunstner derudover.

Kan du forklare nærmere hvordan det at være kvinde har påvirket din karriere?

Dit sind er din styrke. Jeg besluttede i en meget ung alder, hvad jeg ville med mit liv. Derfor var det at fejle aldrig noget, som jeg skænkede en tanke. At vide hvad du er værd betyder alt. Hvis du sætter spørgsmålstegn ved, hvad du er værd, så vil andre gøre det samme! Som kvinder, er vi ofte nødt til at arbejde hårdere for at bevise os selv. Men jeg tror på, at jeg er værd at kæmpe for!

Hvilken anden (kvindelig) kunstner inspirerer dig og hvorfor?

Min bedstemor var en fantastisk kunstner. Hun var den person, som virkelig genkendte mit talent, da jeg var meget ung. Hun lærte mig at male og sy, og hun motiverede mig altid. Selv når folk syntes, at jeg var skør, fordi jeg ville jagte en karriere i design! Jeg ved, at mens hun stadig var i live, så nød hun at se, at jeg gik efter drømmen.

Hvad har været det mest udfordrende ved at være kvindelig kunstner?

Jeg mener, at kvindeligheden er en smuk fordel. For mig, så er det utroligt distraherende at fokusere på ulighed mellem kønnene. Jeg er den jeg er. Jeg er stolt af min feminine energi, der bringer så meget inspiration og glæde ind i mit arbejde og i mit liv.

Hvad kunne du tænke dig at folk bemærker i dine værker?

En let genkendelighed. Jeg ønsker, at mine malerier skal tage dig med til et sted fyldt med glæde. Jeg prøver på ikke at tage mig selv for seriøst, når jeg maler, og jeg tror den legende tilgang kommer til udtryk i min kunst. Jeg har en cirkel af stærke, kloge, sexede, skønne kvinder i mit liv, som inspirerer mit arbejde. Jeg har tilbragt det meste af mit liv i Californien nær stranden, og jeg har en umættelig kærlighed til at rejse. Det har helt sikkert formet mig som person, og det inspirerer en masse af de farver og temaer, som jeg maler.

Linney har vores AMAIN jakke, ALIMMA strik-vest, og ANNER kjole på.