SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE SUMMER SALE
EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

MUNTHE ART MONDAY:
Caroline Christina

Navn: Caroline Christina
Hjemmeside: carolinechristina.com
Instagram: @carolinecchristina

Introducer dig selv og hvad du laver.

Jeg er en kreativ person, som har behov for at være tæt på naturen. Jeg elsker at opleve og besøge nye steder, dyrke yoga, bruge tid med familie og venner, samt at lave mad.

Jeg bor i Stockholm, hvor jeg arbejder som kunstner og model. Derudover er jeg begyndt på at læse PR og Kommunikation.

Hvis du kunne eje et kunstværk, hvad ville det være?

Det er svært kun at vælge en..

'The walking man' af Alberto Ciacometti, Amadeo Modiglianis 'Tête' eller et selvpotræt af Egon Scheile. Disse finder jeg meget interessante og bevægende.
For 2 år siden i Vienna, så jeg Egon Scheiles malerier. Både min forlovede blev overvældede af følelser og begyndte at græde. Det er noget virkelig specielt og unikt, når du føler noget så stærkt for et kunstværk.  

Hvad kendetegner, efter din mening, en stor kunstner?

Jeg vil føle noget, når jeg kigger på et kunstværk eller en skulptur. Det behøves ikke være samme reaktion, som i Vienna (det er meget mystisk at være mig), men jeg vil gerne have et glimt af det.

Noget ekstra. Jeg vil ikke føle at ”Jeg kan lave dette selv på 1 minut”.

Hvad vil du gerne have at folk bider mærke i i din kunst?

Jeg vil gerne have at folk skal føle sig frie til at fortolke hvad de ser.

Jeg maler østers og kaviar, men jeg har hørt at når folk ser øer, ører, øjne, satellitbilleder, rum, vand, kvindens køn, ser de noget forskelligt afhængigt af vinklen.
Det er så interessant og tilfredsstillende.

Hvis du kunne lave et samarbejde med en hvilken som helst artist, hvem ville det så være og hvorfor?

Gustav Klimt (1862-1918). Jeg føler at jeg vil kunne lære meget fra ham og så kan jeg godt lide, at han finder kvindekroppen stærk og smuk.

Der er så mange detaljer i hans malerier, men efter min mening er de stadig rolige, hvilket jeg godt kan lide.
Eller Leonardo Da Vinci.  

Hvilke andre (kvindelige) kunstner inspirerer dig og hvorfor?

Camille Claudel. Jeg synes at de skulpturer hun laver, er så virkelige samtidig med, at det får mig til at tænke på en anden tid eller fantasi. Derudover inspirerer det mig, fordi det føles langt fra hvad jeg selv laver. Gerogia O’ Keefe, Elisabeth Vigée, Coco
Chanel og Suzanne Belperron inspirerer mig også.

Tusind tak for invitationen! Jeg kan kontaktes på studio@carolinechristina.com. Tøv ikke med at henvende dig hvis du har nogle spørgsmål om min kunst, eller andet.


Hver mandag bringer MUNTHE et nyt interview med en kvindelig kunstner. Følg med på MUNTHE ART MONDAY.