EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)
SET PÅ @lunaisabellaa

SET PÅ @lunaisabellaa

MOLIZ OUTERWEAR
En smuk denim jakke, designet med farveblokke og lange ærmer med en elegant bælte detalje. Jakken har side lommer og er lavet af 100% økologisk bomuld. Fås i farven blå.

ECUBE PANTS
Jeans designet med farveblokke, høj talje og brede ben. Disse jeans har for- og baglommer og er lavet af 100% økologisk bomuld. Fås i farven blå.

MABBELA SKIRT
En smuk gennemsigtig nederdel med perle broderi, designet med et elegant kort underskørt. Underskørtet kan fjernes ved hjælp af knapper, og har derved flere styling muligheder. Nederdelen har en elastisk linning, er knælang og har en løs pasform. Fås i farven mix.

MINT TOP
Skjorte med en oversize lomme, designet med et elegant kunst print. Skjorten har smukt designede kanter, en løs pasform og en slids detalje på ærmerne. Skjorten er lavet af en økologisk bomuldsblanding. Fås i farverne hvid eller navy.

MADDER KNIT
Blød klassisk strik med diskrete strik detaljer på skuldrene. Denne strik er lavet af en blød merinould blanding og har lange ærmer, en rund halsudskæring og en elegant rib langs kanterne. Fås i farverne red eller creme.