PRE FALL 2020

MUNTHE’s Pre-Fall 2020 kollektion

Englenes by er det sydlige Californiens bankende hjerte og kendt verden over for sin solrige livsstil. Det er byen, hvor der er højt til loftet og alt kan lade sig gøre – og så er den et mekka af kultur, mad og vild natur. LA er store drømme, bekymringsløst afslappet - og fuld af kreative talenter.

Kollektionen reflekterer akkurat denne følelse af indbydende appel og tidsløs elegance - og med fuld fokus på lækre materialer og de perfekte pasforme.
Det er skødesløse og cool suits, kjoler og skjorter i det karakteristiske broderie anglaise. Korset-inspirerede toppe i læder, skjortekjoler i elegante print, en nyfortolkning af den plisserede nederdel og indbydende skjorter med pufærmer.

SHOP

“CALIFORNICATION”

Med den californiske stemning in mind, så omfavner kollektionen eksklusive tie-dye og batik print, løse behagelige silhuetter, cozy croppede bukser og paperbag shorts - og elegante og attraktive kjoler.

Farverne har udstråling og energi. De forbinder alle de autentiske LA-naturnuancer som havblå, ubleget hvid, forårsgrøn, terrakotta, jade, sand og rustrød i et harmonisk mix. Økologisk bomuld, læder, silke og viskose er nogle af de nøje udvalgte materialer.

Husk - LA er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed.