Om MUNTHE

MUNTHE er et internationalt brand for kvinder, etableret tilbage i 1994 og med base i København.

Mærkets signaturstil er den cool, afslappede, skandinaviske piges. Et univers, hvor især kunst, men også natur, arkitektur og musik møder design og hvor der kreativt dyrkes flere trends ad gangen.

Feminine jakkesæt, smukke silhuet kjoler, kunstneriske håndmalede prints og en konstant innovation i forhold til at finde de bedste og mest bæredygtige materialer kendetegner brandet.


MUNTHE vil gerne fremme en mere velovervejet tilgang til mode – og vil gerne fordre, at kunderne rent faktisk sætter pris på den energi, der er lagt i hver enkelt style og kollektion. Med en forkærlighed for de unikke detaljer og veludførte kreative idéer er MUNTHE blevet synonymt ned tøj, der er skabt til at blive båret og elsket i både casual og festlige situationer.

OM NAJA MUNTHE

Kvinden bag MUNTHE er grundlægger og kreativ direktør Naja Munthe, der er kendt for sit smukke og gennemførte design.

”Min vision er at skabe et brand, der aldrig mister sin relevans. MUNTHEs kollektioner byder på en bred vifte af designs - fra de mere "out-there" styles til de bedårende, men praktiske garderobe klassikere, der kan versioneres uafhængigt af anledningen.

Vores vigtigste mål med MUNTHE er at inspirere kvinder. Så enkelt kan det siges. Vores kollektion er for kvinder, designet af kvinder og ofte også inspireret af andre kvinder. Vi sigter mod at skabe tøj, der tilskynder til konstant udvikling af den personlig stil. Vi jagter bestemt ikke kun trends, men i stedet designer vi intuitivt og lader os inspirere af organiske former og detaljer.

Vi forsøger altid at fange den skandinaviske stil, som mange kvinder verden over tapper ind i. Og så har vi også en stor ambition om at nå vores mål på den bæredygtige scene. Vi arbejder ud fra FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling" siger Naja Munthe.