Sikker betaling med SSL Teknologi
Leveringstid i Danmark 1-3 dage
Fri fragt til GLS Pakkeshops på ordrer over 499 DKK

THE BRAND

Siden MUNTHE (tidligere muntheplussimonsen) blev etableret i 1994, har mærket gennemlevet en rivende udvikling, der spænder fra prestigefyldte modepriser til topmodeller, internationalt kendte ambassadører og storslåede catwalkshows.

I 2014 relancerede designer og kreativ direktør Naja Munthe mærket, der i dag er bedst kendt for sin forkærlighed for unikke detaljer og gennemførte idéer i fire årlige kollektioner. Mærkets finesse ligger ikke kun i tøjets høje kvalitet, men også i kombinationen af det rå og dekonstruerede, som parres med det raffinerede og elegante.

Du kan genkende MUNTHE's unikke designs, fordi de er kunstneriske, frisindede, entusiastiske og kontrastfyldte. Resultatet er tøj, der skal bæres og elskes, og en stil, der både er afslappet og festligt.

NAJA MUNTHE

Den kreative drivkraft bag MUNTHE er designer og direktør Naja Munthe. Hun skaber både fire årlige kollektioner og sætter det unikke MUNTHE-præg på hele mærkets univers, som bl.a. viser sig i de smukke flagshipstores i Aarhus og København.


Inspirationen til sine designs finder Naja Munthe på sine mange rejser, hvor unikke detaljer fra varme himmelstrøg sætter deres præg på den kreative proces, og street style fra byer som Paris, New York og London giver et cool twist til mærkets cool udtryk. Også den Skandinaviske natur er at spore i Munthes designs, og viser sig bl.a. i klare nordiske farver og lækre, afslappede silhuetter.

For Naja handler MUNTE ikke kun om tøj, men om et helt univers af kreative idéer. Disse idéer kommer også til udtryk i boligmærket Casa De Luxe by Naja Munthe, hvor Naja forvandler sin inspiration samlet i finurlige butikker og på vidunderlige loppemarkeder til smukke ting til hjemmet.