EN DE NL
Log ind Søg
Kurv (0)

EMINES YNDLINGER FRA HIGH SUMMER 23 KOLLEKTIONEN 

Mit navn er Emine, jeg er 22 år og læser en bachelor på mit 6. semester, i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. I forbindelse med mit studie har jeg været tre måneder i praktik i en selvvalgt virksomhed, hvor jeg var så heldig, at få en praktikplads hos MUNTHE i PR-afdelingen. Som PR-praktikant er arbejdsopgaverne og hverdagen alsidig og spænder bredt fra giftings og daglig kontakt med både influencere, stylister og tv-værter, til eksekvering af modeshow under CHPFW, udarbejdelse af presserapporter, samt indhentning af presseklip og mange andre praktiske opgaver.

Idenne MUNTHE story vil jeg præsentere, mine top 3 favoritter fra MUNTHES High Summer 2023 kollektion. Jeg synes personligt, at det er den fineste, elegante og mest feminine kollektion, hvor det næsten kan være svært at holde sig til tre favoritter.
Generelt elsker jeg styles, som man kan bruge på flere forskellige måder, og som har mange kombinationer – og at man både kan bruge det i hverdagen og til finere lejligheder.

Forhåbentlig kan dette give dig lidt inspiration til din egen High Summer favorit.

Min første favorit er “UNDER” silkenederdel i den skønneste lemongule farve og med print af hvide blomster.

Jeg synes, at nederdelen er det perfekte item, som kan spice enhver sommergarderobe op! Jeg ville personligt selv style den med en hvid tank top og måske tage en blazer eller blot en simpel strik på - og så kan den både bruges til et par fine hæle eller et par cool sneaks.
Nederdelen er ret lang, hvilket jeg virkelig elsker! og så er den lavet i 100% silke, som gør den utrolig behagelig at have på. Jeg kommer til at leve i den til sommer, men også sæsonen efter.

ps. den fås også i hvid med blåt blomsterprint.

Min anden favorit fra High Summer kollektionen er “UZORO”. Den fineste sommerkjole i en sart lyserød farve med små blomster og unikke detaljer, som gør kjolen helt speciel. Den har ”cut outs” på ryggen og flæsedetaljer på ærmerne. En ideel kjole til forårets og sommerens fester. Jeg skal i hvert fald til en begivenhed eller to som kjolen passer perfekt til.

Min sidste favorit er et suit, som består af “UNIGA” silke-shorts og “UTUI” silke-skjorte. Et sæt er for mig altid en kæmpe must-have og en go-to, hvis jeg har tøjkrise.

Tjek kollektionen ud her - måske kan du også finde en favorit eller to, som du bare skal eje.

Shop alle Emines yndlings-styles, og find dine egne, her:

HIGH SUMMER 2023