CONSCIOUS JOURNEY

Design er omdrejningspunktet for MUNTHE, men brandets engagement i bæredygtighed, social ansvarlighed, kunst og female empowerment er ligeledes stærke kernekompetencer.
Inden for de seneste år er bæredygtighed rykket op på den absolut øverste agenda hos MUNTHE. Det er blevet et strategisk aspekt i forretningsstrategien, og der er meget at gøre.
Det har været nødvendigt at se på, hvor vi kan sætte ind og gøre en forskel nu og her, og hvor vi kan gøre en forskel på den lange bane.
Heldigvis gør vi allerede rigtig meget – og bæredygtighed er en helt naturlig og integreret del af MUNTHE.

Derfor kan du fremover hver fredag komme med på MUNTHEs Conscious Journey og få et indblik i alt det, der sker lige nu, og hvordan vi bidrager til den bæredygtige udvikling.
Fra gang til gang har vi fokus på alt fra bæredygtige materialer, transport, minimering af CO2 aftryk, reducering af spild – fra vores eget kontor, social ansvarlighed og til hvordan vi afvikler vores shows med så lille et ressourcespild som overhovedet muligt.

MUNTHE kigger også nærmere på FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, og hvordan vores tiltag kan relateres hertil.
Allerede nu har vi haft fokus på at anvende økologisk, ubleget, bæredygtigt bomuld, ligesom vi er en arbejdsplads, der KUN spiser og serverer økologisk mad.
Så kom med på rejsen og læs om det hele på MUNTHEs instagram og på hashtagget #MUNTHECONSCIOUSJOURNEY